Over Blending Media

Achtergrond foto

Over ons

Blending Media uit Vaassen is dé specialist op het gebied van website ontwikkeling. Door goed te luisteren naar jouw vraag, zijn wij als geen ander in staat om jouw wensen om te zetten in een website die het verschil maakt en jouw business daadwerkelijk ondersteunt.
Wij kiezen altijd voor een persoonlijke aanpak waarbij een fijne werkrelatie ontstaat, waarbij wij jouw belangen voorop kunnen zetten. Door korte lijntjes en duidelijke communicatie weet jij altijd precies wat je aan ons hebt en je kunt er van op aan dat wij jouw verwachtingen zullen overtreffen.Wij geloven erin om dichtbij jou als klant te staan. Dat betekent direct contact en ook elkaar regelmatig persoonlijk spreken. Zo kunnen ideeën en gedachten ook direct worden besproken en omgezet in oplossingen. Door dit persoonlijke contact zijn wij ook in staat om met jou mee te denken.

Elke ontwikkeling is volgens ons ook altijd een samenspel van ideeën. Daarom pakken wij dit anders aan dan anderen en werken wij alles in elke fase concreet uit. Op deze manier kun jij jouw eigen ideeën ook echt in het ontwerp terug zien. Ontwikkeling is zo wezenlijk transparant en interactief .
Blending Media is in 2016 opgericht door Dylan Jonker en bestaat uit wisselende ontwikkelteams. Bij elk project wordt een selectie gemaakt van de beste specialisten met de specifieke kennis en ervaring die benodigd is voor jouw project. Zo ben je er zeker van dat ook bij jouw project die specialisten worden ingeschakeld die van jouw website iets bijzonders maken.

Dylan Jonker Eigenaar

Kennismaking

Over Dylan Jonker

Dylan Jonker is als geen ander in staat om bij iedereen het beste naar boven te halen. Hij daagt uit en motiveert om die extra stap te zetten. Door dit mooie samenspel zijn de websites van Blending Media ook net even wat beter doordacht dan gemiddeld.
Techniek is continu in ontwikkeling en Dylan leert daar dagelijks over bij. Zo kunnen ideeën en nieuwe technologieën steeds weer verder worden ontwikkeld wat tot fraaie nieuwe concepten leidt. Door gebruik te maken van deze vernieuwende inzichten en nieuwe kansen in de markt profiteer jij daar als klant van.

Scroll naar top