Diensten

Achtergrond foto

Website ontwikkeling

Heeft jouw bedrijf een nieuwe website nodig? Voor het ene bedrijf is een website niet meer dan een digitaal visitekaartje, terwijl website ontwikkeling voor een ander bedrijf een stap kan zijn om nog meer nieuwe klanten te werven.
Wat je wens ook is, Blendingmedia zorgt ervoor dat jouw doelstellingen perfect worden omgezet in concrete resultaten. Op deze manier levert website ontwikkeling een fundamentele bijdrage aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen.

Ondersteuning van jouw doelstellingen

Bij website ontwikkeling gaat het niet alleen om het goede gevoel dat je er bij hebt. Online is alles te meten en is ook heel duidelijk na te gaan wat de resultaten van een nieuwe website zijn. Daarom is het eenvoudig te achterhalen in hoeverre een website een bijdrage levert aan de doelstellingen.
Je kunt helder zien wat de effecten zijn van een nieuwe website in relatie tot de oude en je kunt direct starten met het optimaliseren ervan. Door het gericht te optimaliseren kun je stap voor stap de resultaten verbeteren waardoor je nieuwe website steeds belangrijker wordt voor jouw bedrijfsdoelstellingen.

Flexibele samenwerking

Blendingmedia is in staat om jou van A tot Z te ondersteunen. Gezamenlijk bepalen wij tot waar onze ondersteuning gaat. Heb je bijvoorbeeld een communicatieafdeling die zorg draagt voor het ontwerp en de content? Dan passen wij ons daar naadloos op aan. Dit scheelt bovendien in kosten en zo kan de site een stuk sneller worden ontwikkeld.

Responsive website laten maken

Een nieuwe website ontwikkelen gaat via Blendingmedia uiteraard volgens de laatste standaarden. Elke website moet responsive zijn. Dit betekent dat het niet uit mag maken hoe iemand een website benadert, of dit nu via zijn mobiel, tablet of via een PC gebeurt, een site moet altijd goed leesbaar zijn en de functionaliteiten bieden die nodig zijn.
Daarom zorgt Blendingmedia ervoor dat jouw site voldoet aan de actuele marktstandaarden en via elk device doet wat het moet doen. Door het uitgebreid testen op allerlei soorten devices weet je ook zeker dat jij iedereen in jouw doelgroep goed bedient.

Maatwerk design

Een design kan op meerdere manieren tot stand komen. Bij Blendingmedia geloven wij heilig in maatwerk ontwerp op basis van jouw ideeën en huisstijl. Op deze manier weet je zeker dat je uniek bent in de markt en je geen gelijke site zal vinden op het internet.
Website ontwikkeling kan ook worden gedaan op basis van best practices. Er zijn verschillende thema’s beschikbaar die reeds ontwikkeld zijn conform succesvolle strategieën. Deze kunnen vervolgens volledig naar wens worden aangepast met als groot voordeel dat je jouw ontwikkelingskosten minimaliseert. Voor elke vraag vinden wij daarom wel een oplossing voor je.

WordPress ontwikkeling

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) en het is de wereldwijde standaard voor website ontwikkeling. Het platform biedt talloze mogelijkheden en is gemakkelijk te onderhouden en te gebruiken. Ook als je niet over technische kennis beschikt.

Hosting en onderhoud

Blendingmedia zorgt voor een totaaloplossing op het gebied van website ontwikkeling. Niet alleen verzorgen wij het design en de realisatie van je website, ook zorgen wij voor hosting en onderhoud. Wij maken gebruik van de snelste servers zodat jouw site altijd razendsnel laadt.
Daarnaast zorgen wij ook voor functioneel en technisch onderhoud. Mocht je server er onverhoopt een keer uitliggen, dan zorgen wij ervoor dat je site weer snel bereikbaar is. Wij zorgen daarnaast voor de juiste updates, ook qua security, zodat al je data altijd veilig is. En mocht jij je site willen door ontwikkelen, dan blijft Blendingmedia jou ondersteunen om jouw ideeën om te zetten in nieuwe oplossingen.

Online marketing

Een nieuwe website is de eerste stap maar dan ben je er nog niet. Het gaat erom dat jouw doelgroep je nieuwe website weet te vinden om hen zo te kunnen overtuigen van jouw mooie voorstel. Door online marketing kun je jouw website in de spotlight zetten en bezoekers naar jouw website trekken. Dit kan op vele manieren en Blendingmedia stelt samen met jou vast wat de ideale online marketingmix voor jouw website is.

Zoekmachineoptimalisatie

Een site moet uiteraard goed vindbaar zijn wanneer men via Google zoekt naar de oplossingen die jij biedt. Daarom moet jij je site qua SEO (Search Engine Optimization) goed op orde hebben. Hier houden wij al rekening mee bij het ontwikkelen van je website, maar ook met goede geoptimaliseerde content kun je ervoor zorgen dat jij zo hoog mogelijk in de zoekresultaten eindigt.

Social media

De verschillende social media zijn voor heel veel bedrijven belangrijk en bieden veel kansen. Wij zorgen voor een solide integratie met jouw nieuwe website zodat de verschillende kanalen elkaar goed ondersteunen.

Offerte in vier stappen

Wil je meer weten over wat Blendingmedia jou kan bieden op het gebied van website ontwikkeling? Neem dan contact met ons op om jouw ideeën te bespreken of vraag direct een offerte aan.

Scroll naar top